O NAŠOJ FIRMI

Knjigovodstvena agencija uvek uz vas!

Ko smo mi?

Zašto se odlučiti za nas?

Mi, kao knjigovodstvena agencija, smo uvek tu za vaša pitanja. Pomoći ćemo vam ukoliko imate problema sa upravljanjem finansijama i uvek su vam na raspolaganju naše znanje i iskustvo. Usmerićemo vas ka pravim finansijskim ciljevima i pomoći ćemo vam da postavite sistem za nesmetano funkcionisanje vašeg preduzeća. Ne rizikujte i prihvatite savet iskusnog računovođe, jer to upravo može biti ključ vašeg uspeha!

LIDER Si

je kompanija za pružanje računovodstveih usluga, počela je sa radom kroz preduzetničku delatnost 2019. godine od strane osnivača sa decenijskim iskustvom u biznisu i finansijama, sa ciljem da preduzetnicima i firmama na teritoriji cele Srbije omogući konvencionalno i on-line pružanje računovodstvenih usluga, sa dodatnom vrednošću u vidu pružanja podrške klijentu  za uspostavljanje sistema za nesmetano funkcionisanje firme klijenta.

MISIJA

Misija kompanije je da uz stručne i motivisane radnike firmama omogući da dobijaju  kvalitetnu računovodstvenu/knjigovodstvenu uslugu uz minimalan utrošak vremena uz pružanje podrške klijentu  za uspostavljanje sistema za kvalitetno  funkcionisanje njegove firme.

VIZIJA

Vizija kompanije je da postane sinonim digitalne računovodstveno-knjigovodstvene kompanije u Srbiji i regionu koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti računovodstva tako i u oblasti poslovnog savetovanja.